We gaan starten met het plukken van de ‘Kordia’ Kers

We zijn de laatste dagen ingegaan van de pluk van de ‘Mierlose Zwarte’.
Degenen die nog een Kirzenstreuf willen bakken moeten er dus als de kippen bij zijn.

We zijn gestart met het plukken van de Kordia. Dit is een superdikke zoete kers en wordt ook wel de ‘Rolls Royce’ onder de kersen genoemd.
Hierna plukken we nog de Regina’s (ook dikke zoete kersen).

Helaas is de oogst dit jaar maar 20% van normaal vanwege de koude en natte start van het voorjaar.
Kersen kunnen daarom op een bepaald moment zomaar even op zijn.

Lunchroom

Onze lunchroom blijft gewoon open. Na de zomervakantie (vanaf 19 augustus) is deze echter zowel op de maandag als dinsdag

Lees verder »

Winkel

Aangezien het seizoen er nu op zit, is onze winkel vanaf 12 augustus alleen nog maar op de zaterdagen geopend

Lees verder »

Kersen

De laatste kersen zijn verkocht. Het seizoen eindigde dit jaar uitzonderlijk vroeg. Dit kwam omdat de late rassen snel afgeplukt

Lees verder »

Vind je dit bericht leuk?

Deel het dan met al je vrienden en bekenden!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Hier vindt u ons