We gaan starten met het plukken van de ‘Kordia’ Kers

We zijn de laatste dagen ingegaan van de pluk van de ‘Mierlose Zwarte’.
Degenen die nog een Kirzenstreuf willen bakken moeten er dus als de kippen bij zijn.

We zijn gestart met het plukken van de Kordia. Dit is een superdikke zoete kers en wordt ook wel de ‘Rolls Royce’ onder de kersen genoemd.
Hierna plukken we nog de Regina’s (ook dikke zoete kersen).

Helaas is de oogst dit jaar maar 20% van normaal vanwege de koude en natte start van het voorjaar.
Kersen kunnen daarom op een bepaald moment zomaar even op zijn.

Kersen

Het kersenseizoen zit er bijna op. Deze week liggen de laatste kersen in onze winkel. We kijken terug op een seizoen met zeer beperkte oogst, waardoor we helaas regelmatig mensen teleur moesten stellen. Ook zagen

Lees verder »

De winkel

In onze winkel hebben we dit seizoen weer allerlei nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Dat dit aansloeg zagen we onder andere terug in de groeiende vraag naar cadeau-pakketten. Ook hebben we de afdeling met

Lees verder »

Gasterij

In onze lunchroom hebben we een succesvolle vervanging kunnen vinden voor onze asperge-plank in de vorm van een landen-plank. Deze heeft al vele fans die minstens 1 keer per maand de nieuwe variant komen proeven.

Lees verder »

Vind je dit bericht leuk?

Deel het dan met al je vrienden en bekenden!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Hier vindt u ons