Onze winkel

Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment...

Heerlijke dagverse asperges koopt u natuurlijk vers bij de boer. Maar ook voor allerlei gerelateerde producten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verkopen wij naast ham, eieren, wijn en krieltjes ook aspergekroketten, asperge-ijs, aspergekaas, aspergeservies en nog veel meer. Laat u verrassen door ons assortiment en geniet van het gemak dat onze schilmachines u bieden.

In het kersenseizoen kunt u bij ons terecht voor heerlijke zoete kersen. Naast diverse nieuwe rassen, telen wij natuurlijk ook ons eigen dorpsras: de Mierlose Zwarte. Verder verkopen wij kersen- en aardbeienjam van eigen oogst. Verder verkopen wij allerlei heerlijke en bijzondere delicatessen.

Ook voor andere streekproducten en delicatessen bent u bij ons aan het juiste adres.

Cadeaupakket of Cadeaubon:
Mocht u een origineel cadeau zoeken dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij stellen voor u een cadeaupakket samen en pakken dit mooi in. Deze pakketten zijn in allerlei prijsklassen samen te stellen. Ook verkopen wij cadeaubonnen welke in te leveren zijn in onze winkel of Gasterij

Openingstijden:

Winkel

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Hier vindt u ons

Let op!

Let op! De openingstijden van onze winkel zijn veranderd van 7 t/m 27 augustus. Dan zijn wij namelijk niet tot 18.00 maar tot 17.00 uur geopend!