We gaan starten met het plukken van de ‘Kordia’ Kers

We zijn de laatste dagen ingegaan van de pluk van de ‘Mierlose Zwarte’.
Degenen die nog een Kirzenstreuf willen bakken moeten er dus als de kippen bij zijn.

We zijn gestart met het plukken van de Kordia. Dit is een superdikke zoete kers en wordt ook wel de ‘Rolls Royce’ onder de kersen genoemd.
Hierna plukken we nog de Regina’s (ook dikke zoete kersen).

Helaas is de oogst dit jaar maar 20% van normaal vanwege de koude en natte start van het voorjaar.
Kersen kunnen daarom op een bepaald moment zomaar even op zijn.

Wegafsluiting

De Bekelaar wordt gerenoveerd en er komen snelheidsbeperkende maatregelen. Hierdoor zijn wij vanuit Mierlo bereikbaar via de Loeswijkstraat. Vanuit richting

Lees verder »

Restaurant

Ook in ons restaurant staan onze asperges op het menu. Daarnaast is er ook genoeg keuze voor degenen die niet

Lees verder »

Asperges

Tot eind juni kun je nog bij ons terecht voor kraakverse asperges van eigen veld. Onze schilmachine draait op volle

Lees verder »

Vind je dit bericht leuk?

Deel het dan met al je vrienden en bekenden!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Hier vindt u ons