Nieuws

Introductie van de “landenplank”
Het aspergeseizoen is nu echt voorbij, maar we hebben in plaats van de aspergegerechten weer allerlei andere lekkere varianten op het menu staan. Zo hebben we in plaats van de

We gaan starten met het plukken van de ‘Kordia’ Kers
We zijn de laatste dagen ingegaan van de pluk van de ‘Mierlose Zwarte’. Degenen die nog een Kirzenstreuf willen bakken moeten er dus als de kippen bij zijn. We zijn

Wij plukken de Mierlose zwarte!
Haal de koekenpannen maar weer uit de kast, want wij plukken op dit moment weer onze eigen dorpskers ‘de Mierlose Zwarte’! Ideaal om een heerlijke ‘Kirzenstreuf’ (kersenpannenkoek) mee te maken.

Hele jaar open!
Voor de liefhebbers van onze Gasterij hebben we goed nieuws! Voortaan kunt u het hele jaar door bij ons terecht voor een heerlijke lunch of een arrangement. Na het aspergeseizoen

Arrangementen
Dankzij ons nieuwe horeca-koppel Ilana en Thomas, hebben we meer ruimte voor extra activiteiten. U kunt namelijk ook bij ons terecht met een grotere groep in onze prachtige ‘Hoogh Kamer’.

Horeca
Onze Gasterij draait op volle toeren. Dit betekent dat we regelmatig mensen teleur moeten stellen die spontaan komen aangefietst. Wij zijn toch genoodzaakt om met reserveringen te werken, omdat anders