Onze lunchroom

Lekker lunchen in Mierlo, het kan bij Lunchroom Hof van Huijbers...

Wij merkten dat onze klanten graag langer op ons bedrijf wilden verblijven en meer te weten wilden komen over de teelt van onze producten. Ook troffen we klanten op ons erf aan, zittend op een omgekeerde bloempot, omdat ze graag even wilden pauzeren tijdens hun fietstocht. Dit bracht ons op het idee om hier een gelegenheid voor te creëren.

Inmiddels draait de Lunchroom op volle toeren. Vanuit het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de velden en kersenboomgaard, maar ook binnen bij de haard is het goed toeven. In onze Lunchroom serveren wij naast diverse lunchgerechten, speciaal-koffies, heerlijk gebak en gezonde smoothies.

Openingstijden:

Lunchroom

Di. t/m Zo. van 10.30 tot 17.00 uur
(Maandag gesloten)

Lunchen in mierlo?

Dat doe je bij Hof van Huijbers!

Als je op zoek bent naar een gezellige en smakelijke lunchplek in Mierlo, dan ben je bij Lunchroom Hof van Huijbers aan het juiste adres! Onze Lunchroom is gelegen in een prachtige landelijke omgeving en biedt een sfeervol decor voor een ontspannen lunch.

Het menu van Lunchroom Hof van Huijbers is zeer divers en biedt voor elk wat wils. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en veel zorg, wat zorgt voor een uitstekende smaakbeleving.

Naast het eten, is ook de service bij Lunchroom Hof van Huijbers van hoog niveau. Het personeel is vriendelijk en gastvrij, waardoor je je direct thuis voelt. Ook is er een gezellig terras waar je kunt genieten van de zon en het mooie uitzicht op het platteland.

Hier vindt u ons

Let op!

Op 2e Pinksterdag is onze lunchroom vanwege personeelsgebrek helaas gesloten.
Onze winkel is die dag wel open van 10:00 tot 17:00 uur.