Kersen nieuws

De eerste kersen van het ras ‘Burlat’ zijn geplukt. Helaas hebben we dit jaar een heel slechte oogst vanwege het koude weer in het begin van dit voorjaar.
We verwachten slechts 20% van de normale oogst te plukken. We kunnen dus niet garanderen dat er op elk moment van de dag kersen in onze winkel liggen.
Wat wij op een dag plukken hangt af van wat er rijp is. We kunnen daarom niet werken met bestellingen en het kan op bepaalde dagen zomaar weer even op zijn.
Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Kersen

Het kersenseizoen zit er bijna op. Deze week liggen de laatste kersen in onze winkel. We kijken terug op een seizoen met zeer beperkte oogst, waardoor we helaas regelmatig mensen teleur moesten stellen. Ook zagen

Lees verder »

De winkel

In onze winkel hebben we dit seizoen weer allerlei nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Dat dit aansloeg zagen we onder andere terug in de groeiende vraag naar cadeau-pakketten. Ook hebben we de afdeling met

Lees verder »

Gasterij

In onze lunchroom hebben we een succesvolle vervanging kunnen vinden voor onze asperge-plank in de vorm van een landen-plank. Deze heeft al vele fans die minstens 1 keer per maand de nieuwe variant komen proeven.

Lees verder »

Vind je dit bericht leuk?

Deel het dan met al je vrienden en bekenden!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Hier vindt u ons