We gaan starten met het plukken van de ‘Kordia’ Kers

We zijn de laatste dagen ingegaan van de pluk van de ‘Mierlose Zwarte’.
Degenen die nog een Kirzenstreuf willen bakken moeten er dus als de kippen bij zijn.

We zijn gestart met het plukken van de Kordia. Dit is een superdikke zoete kers en wordt ook wel de ‘Rolls Royce’ onder de kersen genoemd.
Hierna plukken we nog de Regina’s (ook dikke zoete kersen).

Helaas is de oogst dit jaar maar 20% van normaal vanwege de koude en natte start van het voorjaar.
Kersen kunnen daarom op een bepaald moment zomaar even op zijn.

Omleiding

Helaas is het stukje Bekelaar vanaf de rotonde naar de kruising met de Loeswijk afgesloten tot de Bouwvak. Door middel

Lees verder »

Restaurant

Aangezien steeds meer gasten hun weg naar ons restaurant hebben gevonden zitten we regelmatig vol en moeten we mensen teleurstellen.

Lees verder »

Asperges

We steken nog een paar weken kraakverse asperges. Doordat we met de vroege velden al hebben moeten stoppen om het

Lees verder »

Vind je dit bericht leuk?

Deel het dan met al je vrienden en bekenden!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Hier vindt u ons