We gaan starten met het plukken van de ‘Kordia’ Kers

We zijn de laatste dagen ingegaan van de pluk van de ‘Mierlose Zwarte’.
Degenen die nog een Kirzenstreuf willen bakken moeten er dus als de kippen bij zijn.

We zijn gestart met het plukken van de Kordia. Dit is een superdikke zoete kers en wordt ook wel de ‘Rolls Royce’ onder de kersen genoemd.
Hierna plukken we nog de Regina’s (ook dikke zoete kersen).

Helaas is de oogst dit jaar maar 20% van normaal vanwege de koude en natte start van het voorjaar.
Kersen kunnen daarom op een bepaald moment zomaar even op zijn.

Winkel

Zodra de asperges de kop weer opsteken, gaan de deuren van onze winkel dagelijks open. Onze jam, kersensap, honing e.d..

Lees verder »

Kerst

Met de kerstdagen hebben we een speciale kerstlunch. Er zijn hiervoor nog enkele plekken vrij. Reserveren kan via de mail

Lees verder »

Restaurant

Het hele jaar kun je van dinsdag t/m zondag bij ons terecht voor een heerlijke lunch, kopje koffie, gebak of

Lees verder »

Vind je dit bericht leuk?

Deel het dan met al je vrienden en bekenden!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Hier vindt u ons