Koffietafel in Mierlo

Volledig naar wens, met respect voor uw dierbare...

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis waarbij het belangrijk is om op gepaste wijze afscheid te nemen van de overledene. Bij Hof van Huijbers bieden wij een koffietafel arrangement aan voor na de uitvaart, waarbij u samen met uw naasten in alle rust kunt nagenieten van de ceremonie en herinneringen kunt ophalen aan de overledene.

Onze koffietafel is volledig naar uw wensen in te richten. We bieden een ruime keuze in diverse arrangement-soorten die passen bij de gelegenheid. Wij kunnen rekening houden met dieetwensen en allergieën, zodat iedereen onbezorgd kan genieten van de koffietafel. 

De koffietafel kan plaatsvinden in een van onze sfeervolle en comfortabele ruimtes, waarbij u kunt kiezen uit verschillende groottes, afhankelijk van het aantal genodigden. 

Onze medewerkers staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van de koffietafel en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u in alle rust kunt rouwen en terugkijken op een mooi en waardig afscheid.

Bij Hof van Huijbers begrijpen wij hoe belangrijk een goed afscheid is en wij staan u graag bij in deze moeilijke tijd. Onze koffietafel arrangementen zijn volledig op maat te maken en wij denken graag met u mee om het afscheid zo persoonlijk en mooi mogelijk te maken.

Arrangement A

Kop soep, brood met boter, 2 luxe mini broodjes, mini salade en 2,5 uur onbeperkt koffie. – 18,50 euro

Arrangement B

Kop soep, brood met boter, 2 luxe mini broodjes, mini brioche met bitterbal, mini salade en 2,5 uur onbeperkt koffie en/of thee. – 20,- euro

Arrangement C

Kop soep, brood met boter, worstenbroodje, 2 mini broodjes ham en kaas en 2,5 uur onbeperkt koffie en/of thee. – 15,50 euro

Extra's

  • Worstenbroodje: 3,50 euro
  • Snee brood met kroket: 4,- euro

Hier vindt u ons